Vilkår

Dersom du angrer eller ikke er fornøyd
Vi etterstreber den beste kvaliteten på kjøttet til en hver tid, men skulle ikke produktet stå til forventningene eller du mottar en vare som ikke er i tråd med vår standard - ønsker vi å høre fra deg. Ring eller ta kontakt med oss per e-post, hei@torkakjott.no, slik at vi kan imøtekomme dine innvendinger, dog innenfor rimelighetens grenser.

 

Betaling
Alle produkter betales på forhånd, men du kan innenfor to kalenderdager etter bestillingen, annullere din bestilling uten kostnad. 

Hos oss kan du betale med VISA, Mastercard og Vipps.

Kjøpsvilkår, ordrebekreftelse og all annen informasjon vedr. bestillingen din er naturligvis på norsk. Vi tar forbehold om trykkfeil, pris- og produksjonsendringer samt utgåtte varer.

 

Dersom varen er utsolgt
Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av denne, dersom produkter er utsolgt. Du vil da få informasjon om dette via e-post og vi refunderer kjøpet så fort som mulig.

 

Frakt og leveringstid
Våre produkter er ferskvarer og sendes neste virkedag etter bestilling. Frakt er inkludert i salgsprisen, og varene sendes med posten. Vi sender normalt ikke til adresser utenfor Norge. MVA er inkludert i prisen.