Fra vidda til spekefatet
Tradisjonsrikt og godt kvalitetskjøtt
Vårt tørka kjøtt er produsert av beste kvalitet og med kjærlighet for håndverket og årelange samiske mattradisjoner. Samene har lang tradisjon for å salte og lufttørke reinkjøttet for konservering, og gjøre det holdbart over tid. Tørka kjøtt er godt som snacks, sammen med annen spekemat og velegnet som turmat. Smaker fortreffelig til en god kopp kaffe.
Reinen feltslaktes på fjellet slik at dyret ikke utsettes for stress og kjøttet beholder en god og ren viltsmak. Vi kjøper reinkjøttet direkte fra samenes tamreinsdrift i Norge. Slik sikrer vi oss den beste kvaliteten på kjøttet, og det kan spores tilbake til produsenten.
Vi liker kjøttet vårt saltet og lufttørket på naturlig vis uten tilsetninger, slik samene i lang tid har laget det – og vi tror du vil gjøre det samme.
Velbekomme!